Уведена лед расвета

15.7. поднео сам захтев за замену расвете у ЈП Градско стамбено на основу ког су 24.10. замењене све плафоњере новим лед панелима у заједничким просторијама, који ће се палити путем сензора. С обзиром на начин паљења, тастери су од данас ван функције. На овај начин ћемо штедети потрошњу електричне енергије у заједничким просторијама и имати осветљење које ће знатно дуже трајати. Уштедећемо и новац који бисмо иначе трошили на замену тастера.

Станари за извођење радова, поред месечне накнаде за редовно одржавање стамбене зграде, неће имати додатна новчана задужења.

Лед панели имају гаранцију 2 године. У случају да приметите квар, пријавите управнику или Градском стамбеном, немојте их сами мењати или покушавати да поправите.

На 4 места у згради постоји проблем са струјном инсталацијом, то је већ евидентирано и екипа Градског стамбеног ће доћи да покуша да реши проблем.

Старе плафоњере и сијалице ће бити сачуване у подрумским просторијама.

Хвала Олгици и Драгослави на скупљању отпада са свих спратова након мењања плафоњера и свим комшијама који су почистили свој спрат од евентуалног расипања са плафона.