Друга седница скупштине стамбене заједнице

Поштоване комшије,

У четвртак, 6.6.2019. у 16 часова биће одржана друга седница скупштине Стамбене заједнице Цвијићева 63 у просторијама ауто-школе ЗЕЛЕНО СВЕТЛО, Цвијићева 63, улаз из месне заједнице „Јован Цвијић“.

Дневни ред:

  1. Усвајање записника са оснивачке скупштине
  2. Инвестиционо одржавање
  3. Избор повереника (координатора) за сваки спрат
  4. Преглед евидентраних проблема и начини решавања
  5. Разно

Напомена:

Ако желите да будете координатор за свој спрат, пријавите се управнику стамбене заједнице на мејл upravnik@cvijiceva.in.rs или путем поштанског сандучета стамбене заједнице. Улога координатора је да координира активности између станара и управника, као и да реализује одлуке Скупштине стамбене заједнице (прикупљање потписа за одлуке за које је потреба сагласност већине власника станова на спрату који представља).

Да би се седница одржала потребно је испунити кворум, односно 51% од укупног броја чланова скупштине (чланови скупштине су сви власници станова).

Уколико нисте у могућности да присуствујете седници, можете овластити друго лице да гласа уместо вас, а изјаву, односно пуномоће, можете доставити управнику зграде у поштанско сандуче стамбене заједнице.

Након одржане седнице, од 19 до 20 часова, у ходнику зграде биће организовано прикупљање потписа за усвајање тачака обрађених на седница. Молимо вас да се одазовете у што већем броју.