Водовод и канализација

Коначно, после три месеца, ЈП „Градско стамбено “ се одазвало на пријаве и захтеве за санациу канализационе цеви у подруму која је пукла па се вода изливала у подрумске просторије и која је услед запушења изазвала поплаву у становима у приземљу и на првом и другом спрату.

Такође, Градско стамбено се одазвало и на пријаву од 15.7. од када на шестом спрату цури водоводна цев у ходнику. Цев је комплетно замењена, али је током процеса санације дошло до квара на неповратном вентилу хидрофорског система као и напрслине на кућишту једног од кугличних вентила. Ово је узроковало престанак рада хидрофорског система и станови на вишим спратовима су недељу дана имали притисак само из градског система, док се коначно нису појавили мајстори и извршили замену ових вентила.

Санацијом ових вентила добили смо могућност да затварање воде у згради у случају радова можемо изводити у две секције – затварање од 1. до 5. спрата и затварање од 6. до 13.

Молим Вас да у случају потребе затварања воде не затварате вентил у шахти на паркингу (који затвара воду не само нашој згради већ и у Цвијићевој 59-65). Најавите ми неколико дана пре радова како бисмо обавестили комшије и затворили одговарајући вентил.