Важно – Трећа седница скупштине

Поштоване комшије,

У наредном периоду би требало да се позабавимо решавањем два велика проблема који уколико не буду решени могу да доведу само до још већих проблема и самим тим још већих трошкова.

Први проблем представљају електроинсталације и парапет кутија. Оне су потпуно дотрајале и безбедност станара је доведена у питање. Станари у приземљу већ месецима живе без једне фазе, а главни осигурачи су у толико лошем стању да постоји реална опасност од пожара и страдања инсталација.

Овај проблем може да реши ЈП „Градско Стамбено“ од којих смо добили понуду. Уколико не прихватимо њихову понуду, они више неће бити одговорни за последице ових проблема и бићемо дужни да их решавамо на тежи и скупљи начин.

Други проблем јесте контролисан улаз у зграду односно интерфон који је неопходан да бисмо даље могли да побољшавамо услове у заједничким деловима зграде. Добили смо добру понуду од ЈП „Градско стамбено“, што је уједно и једини начин да интерфон добијемо брзо, а накнадно његово увођење плаћамо у ратама.

Молим Вас да се одазовете на седницу скупштине Стамбене заједнице у уторак 17.9.2019. јер је неопходно да се 2/3 станара изјасни позитивно за прихватање понуда како бисмо могли да почнемо са радовима.

Понуде ће детаљно бити презентоване на скупштини и укратко на огласној табли у оквиру плана седнице.

Уколико нисте у могућности да дођете на састанак, можете доћи до управника (стан број 5) од 17.9. до 20.9. у периоду од 18 до 20 часова како бисте се изјаснили за или против тачака седнице.

Можете се изјаснити за или против и путем мејла upravnik@cvijiceva63.in.rs или писмом које можете убацити у поштанско сандуче Стамбене заједнице.

Трећа седница скупштине Стамбене заједнице Цвијићева 63

У уторак, 17.9.2019. у 17 часова биће одржана трећа седница скупштине Стамбене заједнице Цвијићева 63 у просторијама ауто-школе ЗЕЛЕНО СВЕТЛО, Цвијићева 63, улаз из месне заједнице „Јован Цвијић“.

Дневни ред:

  1. Усвајање записника са претходне седнице
  2. Предлог ЈП „Градско стамбено“ за извођење радова на електроинсталацијама и уређајима (интерфон)
  3. Предлог ЈП „Градско стамбено“ за извођење радова на електроинсталацијама и уређајима (парапет кутије)
  4. Увођење СББ кабловског оператера
  5. Разно

Пример изјашњавања писаним путем (у сандуче или путем мејла):

Петар Петровић, број стана 160

  1. За
  2. За
  3. За
  4. За
  5. За