Трећа седница – Важно

Поштоване комшије,

За ставке са треће седнице се изјаснило свега 28 станара. Ово су веома важни проблеми које морамо да решимо тако да вас молим да се изјасните што пре (имамо рок; конкретно за интерфон морам листу да предам 25.9.) Молим Вас да подсетите комшије које познајете и да сви заједно направите тај мали напор да потпишете своју сагласност или се изјасните писаним путем. Хвала онима који су то већ учинили.

Тачке о којима треба да се изјасните су следеће:

  1. Предлог ЈП „Градско стамбено“ за извођење радова на електроинсталацијама и уређајима (интерфон)
  2. Предлог ЈП „Градско стамбено“ за извођење радова на електроинсталацијама и уређајима (парапет кутије)
  3. Увођење СББ кабловског оператера. Одређен број станара је заинтересован за коришћење услуга СББ оператера, али да би СББ био уведен потребно је да се сложи 51% станара.
  4. Постављање базне станице од стране ВИПа и Телекома, који су за изнајмљивање простора за базну станицу на крову понудили по 400е (на месечном нивоу). Ови приходи би нам омогућили значајно побољшање стања у згради и око ње.
  5. Затварање паркинга стубићем на улазу. Плац наше зграде подразумева 2 метра испред зграде, простор испод пасареле и до парка иза зграде. Плац на коме се налази већина паркираних возила припада згради Цвијићева 65. У договору са њима, заједно бисмо користили целу површину.
  6. Пуштање видео надзорног система у системе кабловских оператера.

За изјашњавање напишите Име и презиме, број стана и за или против код сваке тачке и пошаљите на мејл upravnik@cvijiceva63.in.rs или напишите на папир и убаците у поштанско сандуче Стамбене заједнице (прво сандуче до улаза у подрум) или дођите до мене (стан број 5.) да лично потпишете за оне ставке са којима сте сагласни.

Заиста се надам да можемо да повећамо одазив како ја не бих морао лично да идем од стана до стана. Уколико неко жели да помогне да прикупи потписе на свом спрату или код комшија са којима се познаје/дружи – помоћ је добродошла. Хвала вам на разумевању.