Контрола приступа

Поштоване комшије,

Дана 17.10.2019. моја супруга, комшиница Олгица и ја смо убацили у свако сандуче по један таг и шифру за шифрарник, као и додатне тагове онима који су до данашњег дана уплатили на рачун зграде (140 динара по тагу).

Постоји могућност да смо негде погрешили. Ја сам из два пута одлазио до Батајнице да купим тагове како бисмо прошли што јефтиније, монтирао шифрарник и апарат који ће отварати врата позивом са телефона. Моја супруга је морала да очита, региструје и додели шифру на (до сада) 280 тагова, морали смо све то да разврстамо, поделимо, испратимо ко је тражио додатно итд. Тако да вас молим за разумевање уколико је негде дошло до грешке (фали таг, не ради шифра и слично), имамо времена да све поправимо и да доведемо у ред до тренутка када врата буду закључана.

Сигурно сте приметили да брава глави и да се тешко отварају врата. Неопходно је да екипа која је монтирала врата постави ојачање на стуб како се то не би дешавало. Они ће то урадити у току следеће недеље и тек онда ће врата бити закључана.

ВАЖНО: Можете, ако желите, да доставите један број телефона (може да буде фиксни или мобилни) који ћемо регистровати на уређај за отварање врата. Позивањем одређеног броја телефона (који ћете добити када пошаљете свој број) са тог броја који је регистрован моћи ћете да отворите капију. Када тај број позовете, уређај одбије позив и изврши отварање тако да немате трошкова од тог позива.

P.S. Негде нам се загубила коверта 57 (могуће да је убачена случајно у неко друго сандуче), па Вас молим да ако је нађете убаците у сандуче стамбене заједнице.