Запушена вертикала

Поштовани,

У становима на 9. спрату поново вода избија јер је вертикала у кухињи загушена и избиле су поплаве још у суботу када смо први пут затворили воду. Тада сам замолио целу ту вертикалу изнад 9. спрата да не пушта воду у кухињи како бисмо осталима могли да вратимо воду. У оба стана на 9. спрату није било никога, али како се сада у један од станова вратила комшиница јављено ми је да ту и даље плави, што значи да неко и даље пушта воду. Мој једини начин да зауставим тренутно плављење у њеном стану јесте да воду затворим.

Градско стамбено неће изаћи да ту вертикалу очисти док сви станови на вертикали не буду присутни. У питању су следећи станови:

Stan 107 Stan 47
Stan 106 Stan 46
Stan 95 Stan 35
Stan 94 Stan 34 – nemam kontakt
Stan 83 Stan 23
Stan 82 – nemam kontakt Stan 22 – nemam kontakt
Stan 71 Stan 11
Stan 70 Stan 10
Stan 59 – nemam kontakt  
Stan 58  

Желим да напоменем да је до овога дошло због неодговорног бацања предмета и хране у судоперу који су загушили вертикалу.

Ја ћу покушати још једном (иако сам то радио већ два пута од суботе) да замолим станаре из станова изнад 9. не пуштају воду у кухињи јер би то био начин да се вода не затвара, међутим то није испоштовано. Ако успемо да постигнемо договор, вода ће бити пуштена док не смислимо како да решимо проблем. Ако имате контакт станова 22, 34, 59, 82 молим вас да ме контактирате на мејл upravnik@cvijiceva63.in.rs